Interactieve Theaterlezing met scènes uit de praktijk

Interactieve theaterlezing

Een interactieve lezing afgewisseld met scènes uit de praktijk en oefeningen die het hele publiek mee kan doen zorgen voor een leerzame en afwisselende voorstelling.

Met de theaterlezing komen de SPEELS-methode en onze liefde voor improvisatietheater nog meer bij elkaar dan anders. Op onze eigen unieke manier leren we mensen JA zeggen bij dementie. Dat betekent veel interactie, energie, humor, ontroering, herkenbaarheid en eye-openers.

Het kleurrijke decor maakt gelijk duidelijk hoe mensen met dementie soms in een andere realiteit leven en wordt gebruikt om situaties grappig, helder, ontroerend en soms pijnlijk duidelijk te maken.

Het publiek leert met herkenbare voorbeelden en praktische uitleg hoe ze mee kunnen bewegen en stralend kunnen (laten) falen.

Hoe kun je reageren als iemand naar zijn moeder wil? En wat doe je als je wordt beschuldigd, bijvoorbeeld van diefstal?

En het belangrijkste, wat heeft iemand met dementie nou echt nodig om nog een betekenisvol leven te leiden?

Voor zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers

De theaterlezing is bedoeld voor zorgprofessionals, vrijwilligers, mantelzorgers en iedereen die met mensen met dementie te maken hebben.

Onze theaterlezing is uitermate geschikt voor in het theater, maar een ruime zaal met podium kan natuurlijk ook. De lezing is te boeken vanaf 50 personen en komt inclusief decor.
De lezing duurt minimaal 1 uur en maximaal 2,5 uur.

Zeg jij JA?

Wij kunnen een aanvulling zijn op jouw programma, congres of event, maar we kunnen ook een avondvullend programma bieden (we komen met alle liefde ook ’s ochtends of ’s middags).

Zeg jij JA tegen onze theaterlezing in jouw theater, organisatie of event? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Theaterlezing Zeg ja bij dementie

Vul hier je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
Dit bieden wij ook