Wij zorgen voor echt contact bij dementie

Zeg Ja bij dementie: De trainers

Hanneke van de Pol

Ik ben een nuchtere idealist met een passie voor mentale gezondheid en mensgerichte aandacht voor zowel cliënten als professionals in de zorg.
Ik heb vele jaren gewerkt met mensen met dementie als verpleegkundige in verpleeghuizen en vooral als wijkverpleegkundige. 
Ik heb verschillende coachingsopleidingen gedaan en studeerde gezondheidpsychologie. De kennis die ik daarbij opdeed gebruik ik nu om mensen op een goede manier te leren reflecteren op hun eigen handelen om zo het werkplezier te vergroten en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Jonge vrouw trainster
Jongere vrouw zittend in de natuur

Freya Flach

Ik ben een vrolijke wereldverbeteraar met een zwak voor chocola, improvisatietheater en voor mensen met dementie. Ik heb jarenlang als welzijnsmedewerker gewerkt in een woonzorgcentrum waarin ik veel ervaring heb opgedaan in het werken met mensen met dementie.
Ik ontdekte dat de technieken die belangrijk zijn in improvisatietheater ook heel goed werken in het contact maken met iemand die dementie heeft. Zo ontstond Zeg JA bij dementie.
Inmiddels geef ik al heel wat jaren onder de naam
Go! Impro trainingen en workshops waarbij ik spelenderwijs de wereld verander. 
Mijn positieve, energieke en speelse manier van trainen zorgt ervoor dat deelnemers op een leuke manier leren over serieuze zaken. 

Toen Freya en Hanneke elkaar ontmoetten tijdens improvisatietheater bleek dat ze veel dezelfde passies deelden en besloten ze hun krachten te bundelen en de training Zeg JA bij dementie nog verder te ontwikkelen.